LINGHANG FOOD (SHANDONG) CO., LTD

Babagan awake dhewe

LINGHANG FOOD (SHANDONG) CO., LTD

Hubungi kita saiki!

2

Linghang food (Shandong) Co., Ltd. minangka bawahan saka Shanghai Linghang Group Co., Ltd, yaiku perusahaan klompok macem-macem sing nggabungake investasi luar negeri, infrastruktur luar negeri, pariwisata bisnis, perdagangan kargo massal, pangolahan pangan lan manufaktur lan perdagangan internasional.Perusahaan klompok menehi play lengkap kanggo kaluwihan gedhe lan potensial ing gaya pembangunan makro-ekonomi ing ngarep lan luar negeri, Expand ing ambane kanggo pasar sing godhongé amba ing saindhenging donya.Iku tansah njaga momentum pembangunan sing apik, lan omzet mundhak kanthi tingkat luwih saka 35% saben taun.Linghang food (Shandong) Co., Ltd. dumunung ing Weihai City, Provinsi Shandong.Pabrik iki diadegaké ing taun 2012, jembaré 100.000 meter persegi.

3

Produk utama kami adalah mie instan antara lain mie tas, mie cangkir, mie mangkuk dan mie instan non goreng.Kita duwe tim R & D paling profesional uga departemen QC ing China.Kita bisa ngatur rasa, ukuran kue mie lan kemasan mie instan miturut kabutuhan pelanggan.Pabrik nandur modal puluhan yuta dolar kanggo nginstal 4 baris produksi otomatis modern.Produk sing diprodhuksi dening peralatan produksi otomatis, kapasitas bisa luwih saka 300.000 pcs saben 8 jam kerja., kita diekspor luwih saka 160 negara kang utamané didol kanggo Eropah, Lor / Tengah / Amerika Kidul, Asia Tenggara, Timur Tengah lan Pasifik Kidul negara-negara.Ing mangsa ngarep, pabrik kita bakal terus nyedhiyakake layanan menyang wilayah liyane kanthi produk lan layanan sing luwih dhuwur.

4
5

Wiwit 2016, volume penjualan taunan pabrik mie instan wis tekan luwih saka 180 yuta dolar AS, lan terus tuwuh kanthi tingkat dhuwur ing taun-taun pungkasan.Pabrik kita duwe jangka panjang nyedhiyakake Walmart, Lidl, Aldi, Carrefour, Costco, Metro, Auchan lan sapiturute. nindakake proyek sing apik, njupuk kualitas produk minangka urip lan ngoptimalake kapentingan pelanggan minangka tujuane.