LINGHANG FOOD (SHANDONG) CO., LTD

Produk

  • Paket keluarga paket pasta instan mie instan paling apik

    Paket keluarga paket pasta instan mie instan paling apik

    Pabrik panganan profesional

    Jinis pangolahan goreng

    Kanthi kualitas apik sing stabil lan rega sing apik,

    OEM ditrima

    Tujuane kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan kanggo produk kualitas lan rasa sing apik.

    Pasokan rasa: Daging Sapi, Ayam, Sayuran, Udang, Timur, Kari utawa disesuaikan

    Berat bersih: 70g * 5 / PAKET

    Ciri: Enak

    Merk: INDOMENA utawa Private label

    Jenis Paket: Paket Keluarga

    Lokasi pabrik: Provinsi Shandong China

    Kemasan mie instan: Ndhukung tas gedhe, tas tengah, tas cilik, paket kulawarga

  • Pabrikan OEM Halal mie ayam kari rasa

    Pabrikan OEM Halal mie ayam kari rasa

    Profesional, cepet & efisien ing umpan balik.

    prices competitive kuwat

    Sertifikat kaya BRC, FDA, HALAL, IFS, RSPO, BSCI

    Mie sing enak karo rasa sing luar biasa

    Pilihan macem-macem jiniskaro mie tas instan, mie cangkir lan mie mangkok

    Nyedhiyani tuku siji-mandeg sakainstan layanan mie, saka konfirmasi rasa nggawe desain paket ngatur produksi lan ing wektu pangiriman.

    Ekspor menyang luwih saka 100 negara, utama ingEropa, Amerika Utara, Pasifik Kidul

  • Supplier mie goreng asia khas Asia

    Supplier mie goreng asia khas Asia

    Merk: 大辣椒

     

    produk;supplier mie goreng

    Bobot net: 140g/bag

    Jenis Paket: Warna-warni ukuran Besar

    Kemasan mie instan: paket keluarga

    Urip beting: setahun

    Asal: Provinsi Shandong China

    Kondisi panyimpenan: suhu normal

    Cara panyimpenan: mangga diselehake ing papan sing adhem lan garing supaya ora asor lan sinar srengenge langsung.

  • 65g vegetarian cup mie instant pot cup ramen dengan layanan OEM ODM

    65g vegetarian cup mie instant pot cup ramen dengan layanan OEM ODM

    Pay manungsa waé: support OEM ODM/ label pribadi / ngatur

    Bobot net: 65g/cangkirndhukung ngatur cup ramen

    Gaya: Instan

    Jinis Pangolahan: Goreng

    Fitur: Normal

    Packaging:Cangkir

    Bahan Utama: Refined, Gandum, Tepung/Palem, lenga/uyah lsp

    Wektu masak: 3 Menit

    Isi Lemak (%): 15%

    Urip beting: 12 Wulan

    Panggonan Asal: Shandong, China

    Jeneng merek:LH- PODER/ OEM

    Nama produk: cup ramen

    Rasa: Daging Sapi/Ayam/Sayur/Udang lan sapanunggalane

    Paket: 24/30/40/48 Tas / Karton

    Tipe: Mie Masak Cepet (3 mnt)

    Jenis mie: Kesehatan/rendah karbohidrat

    Bahan kemasan: Aluminium Foil utawa Tas Komposit Kering

  • Pabrik pasokan OEM ODM mie instan paling enak

    Pabrik pasokan OEM ODM mie instan paling enak

    Pay manungsa waé: ndhukung OEM / label pribadi / ngatur

    Bobot net: 65g/cangkirndhukung ngatur mie instan paling apik

    Ciri: cilik (mie kenthel utawa mie tipis)

    Merk:Ramen utawa label pribadi paling apik

    Tipe Paket:cangkir kertasdikempalken

    Lokasi pabrik: WeihaikuthaProvinsi Shandong China

    Paket mie instan:cangkir kertasdikempalken

    Urip beting: setahun

    Kondisi panyimpenan: suhu normal ing papan sing garing tanpa sinar srengenge langsung

     

  • Pabrik pasokan OEM ODM mie instan paling enak

    Pabrik pasokan OEM ODM mie instan paling enak

    Pay manungsa waé: ndhukung OEM / label pribadi / ngatur

    Bobot net: 70 g/bag support ngatur

    Ciri: cilik (mie kenthel utawa mie tipis)

    Merk:Lodestar utawa Label pribadi

    Jenis Paket: Kantong plastik dikemas

    Lokasi pabrik: WeihaikuthaProvinsi Shandong China

    Kemasan mie instan: Ndhukung tas gedhe, tas tengah, tas cilik, paket kulawarga

    Urip beting: setahun

    Kondisi panyimpenan: suhu normal ing papan sing garing tanpa sinar srengenge langsung

  • Kustomisasi mie cup ramen rasa udang

    Kustomisasi mie cup ramen rasa udang

    Pay manungsa waé: ndhukung OEM / label pribadi / ngatur

    Fitur mie cup ramen rasa udang mangkok 

    * Irit

    * Alamiah panganan

    * Trep kanggo mangan

    * 3 menit kanggo masak

    * Bahan: glepung gandum, uyah laut, minyak sawit, banyu, lsp

    * Sertifikasi: BRC/FDA/HALAL/IFS/RSPO/BSCI

    * Penyetor layanan OEMd.

  • Kustomisasi OEM mie Korea mie ramen rasa kimchi

    Kustomisasi OEM mie Korea mie ramen rasa kimchi

    Pay manungsa waé: ndhukung OEM / label pribadi / ngatur

    Bobot net: 110g/tasnyokongngatur

    Charakteristik: Gedheukuran (Mie kandel utawa mie tipis)

    Merk:INDOMENA utawa Private label

    Tipe Paket:Mangkuk kertas dibungkus

    Lokasi pabrik:ShandongprovinceCina

    Paket mie instan:Dhukungan mangkok gedhe utawa mangkok cilik, malah cangkir utawa tas

    urip beting:12 wulan

    Asal:Provinsi ShandongCina

    Kondisi panyimpenan: suhu normaling papan sing garing tanpa sinar srengenge langsung

    Mangga mbayar manungsa waé kanggo kahanan panyimpenan: sijine ing panggonan kang kelangan lan garing supaya asor lan langsung suryo srengenge.

  • 65g paket tas mie rasa daging sapi ramen instan karo layanan OEM

    65g paket tas mie rasa daging sapi ramen instan karo layanan OEM

    Pay manungsa waé: ndhukung OEM / label pribadi / ngatur

    Bobot net: 65g/bag support ngatur

    Ciri: cilik (mie kenthel utawa mie tipis)

    Merk: LH-POWER utawa Private label

    Jenis Paket: Kantong plastik dikemas

    Lokasi pabrik: kutha Weihai provinsi Shandong China

    Kemasan mie instan: Ndhukung tas gedhe, tas tengah, tas cilik, paket kulawarga

    Urip beting: setahun

    Kondisi panyimpenan: suhu normal ing papan sing garing tanpa sinar srengenge langsung

  • Pabrik mie instan pasokan 2x mie Korea ramen rasa ayam pedas

    Pabrik mie instan pasokan 2x mie Korea ramen rasa ayam pedas

    Merk: Pepper

    Provinsi: Shandong

    Jenis Paket: Tas

    Kemasan mie instan: Kantong

    Urip beting: 12 sasi

    Bobot net: 119g/bag

    Asal: China

    Kondisi panyimpenan: suhu normal

    Cara panyimpenan: mangga diselehake ing papan sing adhem lan garing supaya ora asor lan sinar srengenge langsung.

  • Mie korea mie ramen instant custom 3X ramen rasa ayam pedas

    Mie korea mie ramen instant custom 3X ramen rasa ayam pedas

    Bobot net: 140g/bag

    Karakteristik: ukuran gedhe

    Merk: Pepper

    Jenis paket: tas besar tas

    Lokasi pabrik: Provinsi Shandong

    Kemasan mie instan: Kantong

    Urip beting: Setaun

    Asal: Provinsi Shandong China

    Kondisi panyimpenan: suhu normal ing papan sing garing

    Mangga mbayar manungsa waé kanggo kahanan panyimpenan: sijine ing panggonan kang kelangan lan garing supaya asor lan langsung suryo srengenge.

  • Kustomisasi Penyedia Layanan Produsen Mie Sup Mie Cangkir Pedas

    Kustomisasi Penyedia Layanan Produsen Mie Sup Mie Cangkir Pedas

    Nama Produk: Cup noodles

    Nutrisi: ndeleng paket

    Urip beting: 12 sasi

    Tanggal produksi: ndeleng paket

    Kasedhiya ing macem-macem roso

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2