LINGHANG FOOD (SHANDONG) CO., LTD

Mangkok Mie

  • Kustomisasi OEM mie Korea mie ramen rasa kimchi

    Kustomisasi OEM mie Korea mie ramen rasa kimchi

    Pay manungsa waé: ndhukung OEM / label pribadi / ngatur

    Bobot net: 110g/tasnyokongngatur

    Charakteristik: Gedheukuran (Mie kandel utawa mie tipis)

    Merk:INDOMENA utawa Private label

    Tipe Paket:Mangkuk kertas dibungkus

    Lokasi pabrik:ShandongprovinceCina

    Kemasan mie instan:Dhukungan mangkok gedhe utawa mangkok cilik, malah cangkir utawa tas

    urip beting:12 wulan

    Asal:Provinsi ShandongCina

    Kondisi panyimpenan: suhu normaling panggonan sing garing tanpa sinar srengenge langsung

    Mangga mbayar manungsa waé kanggo kahanan panyimpenan: sijine ing panggonan kang kelangan lan garing supaya asor lan langsung suryo srengenge.

  • Instan Big Cup Sup Mie Bowl Pabrik Mie ramen cepet

    Instan Big Cup Sup Mie Bowl Pabrik Mie ramen cepet

    Mangkok Mie Instan

    * Mie ramen cangkir instan kita minangka jinis panganan, sing ekonomis, trep lan nutrisi.Kita nggunakake kualitas paling apik minangka bahan mentah, siji kauntungan yaiku ngirit wektu.Bisa digunakake ing supermarket, restoran, lan uga kulawarga lan liya-liyane. Rasa sing beda ketemu kabeh jinis sing dibutuhake.

    * Kanggo penak, ana mie paket, mie ramen cangkir lan mie mangkuk.Malah paket cilik kasedhiya.mie kita diprodhuksi dening quintessence saka gandum, karo tambahan proses pametumu unik;bakal menehi rasa seneng sing beda ing ilat sampeyan.