LINGHANG FOOD (SHANDONG) CO., LTD

Produsen Mie Ramen Halal

Katrangan singkat:

Brand: INDOMENA utawa ngatur

Urip beting: 12 sasi

Bahan utama: glepung gandum, minyak sawit olahan, pati, uyah sing bisa dipangan, lsp

Cara panyimpenan: kudu diselehake ing panggonan sing garing, kelangan lan ora ana ambune kanggo nyegah sinar srengenge langsung ing suhu dhuwur


Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

Merk:INDOMENA utawa ngatur

urip beting:12 wulan

Bahan utama:glepung gandum, lenga sawit olahan, pati, uyah sing bisa dipangan, lsp

Cara panyimpenan:kudu diselehake ing panggonan sing garing, kelangan lan ora ana ambune kanggo nyegah sinar srengenge langsung ing suhu dhuwur

Ana macem-macem rasa, kayata pitik, daging sapi, udang, sayuran, daging sapi panggang, daging sapi pedhes, sirloin tomat rebus, daging acar mrico, daging sapi pedhes, daging sapi mrico rotan, iga panggang, rasa keju, lsp. rasa seneng éca, tabrakan saka pengalaman rasa beda lan tingkat rasa sugih

Bisa dicocogake karo sayuran, endhog lan daging miturut kabutuhan individu, sing super wareg

Spesifikasi Mie :

Mie rasa keju

Isi net 85g: kue mie 80g + bubuk bumbu 5g utawa disesuaikan miturut kabutuhan pelanggan

Sop mie sapi pedas

Isi net 85g: kue mie 80g + bubuk bumbu 5g utawa disesuaikan miturut kabutuhan pelanggan

Sop mie kambing

Isi net 85g: kue mie 80g + bubuk bumbu 5g utawa disesuaikan miturut kabutuhan pelanggan

Mie daging sapi panggang

Isi net 85g: kue mie 80g + bubuk bumbu 5g utawa disesuaikan miturut kabutuhan pelanggan

Halal instan5
Halal instan6
Halal-Instant8
Halal-Instant9

SPE: Ramen (mie) iki digawe saka glepung gandum, khusus 100% glepung gandum domestik Minyak goreng sing digunakake kanggo mie yaiku minyak kelapa sawit.Sup digawe saka panganan laut lan duduh kaldu sayuran, Nggawe rasa produk luwih enak.

Dhukungan layanan kustomisasi: Sup sing kandel lan enak rasane beda banget, ngidini sampeyan nemu panganan sing enak saka sak ndonya

Carane mangan

1. Masak mie ing banyu sing nggodhok (500ml) suwene 2-3 menit.Nalika mie wis ngeculake, mateni geni.
2. Tuangake sup mie sing ditempelake ing banyu panas.

3. Seneng mie panas!Tambahake sayuran favorit supaya luwih enak!


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita