LINGHANG FOOD (SHANDONG) CO., LTD

mie cangkir

  • 65g vegetarian cup mie instant pot cup ramen dengan layanan OEM ODM

    65g vegetarian cup mie instant pot cup ramen dengan layanan OEM ODM

    Pay manungsa waé: support OEM ODM/ label pribadi / ngatur

    Bobot net: 65g/cangkirndhukung ngatur cup ramen

    Gaya: Instan

    Jinis Pangolahan: Goreng

    Fitur: Normal

    Packaging:Cangkir

    Bahan Utama: Refined, Gandum, Tepung/Palem, lenga/uyah lsp

    Wektu masak: 3 Menit

    Isi Lemak (%): 15%

    Urip beting: 12 Wulan

    Panggonan Asal: Shandong, China

    Jeneng merek:LH- PODER/ OEM

    Nama produk: cup ramen

    Rasa: Daging Sapi/Ayam/Sayur/Udang lan sapanunggalane

    Paket: 24/30/40/48 Tas / Karton

    Tipe: Mie Masak Cepet (3 mnt)

    Jenis mie: Kesehatan/rendah karbohidrat

    Bahan kemasan: Aluminium Foil utawa Tas Komposit Kering

  • Pabrik pasokan OEM ODM mie instan paling enak

    Pabrik pasokan OEM ODM mie instan paling enak

    Pay manungsa waé: ndhukung OEM / label pribadi / ngatur

    Bobot net: 65g/cangkirndhukung ngatur mie instan paling apik

    Ciri: cilik (mie kenthel utawa mie tipis)

    Merk:Ramen utawa label pribadi paling apik

    Tipe Paket:cangkir kertasdikempalken

    Lokasi pabrik: WeihaikuthaProvinsi Shandong China

    Kemasan mie instan:cangkir kertasdikempalken

    Urip beting: setahun

    Kondisi panyimpenan: suhu normal ing papan sing garing tanpa sinar srengenge langsung

     

  • Kustomisasi mie cup ramen rasa udang

    Kustomisasi mie cup ramen rasa udang

    Pay manungsa waé: ndhukung OEM / label pribadi / ngatur

    Fitur mie cup ramen rasa udang mangkok 

    * Irit

    * Alamiah panganan

    * Trep kanggo mangan

    * 3 menit kanggo masak

    * Bahan: glepung gandum, uyah laut, minyak sawit, banyu, lsp

    * Sertifikasi: BRC/FDA/HALAL/IFS/RSPO/BSCI

    * Penyetor layanan OEMd.

  • Kustomisasi Penyedia Layanan Produsen Mie Sup Mie Cangkir Pedas

    Kustomisasi Penyedia Layanan Produsen Mie Sup Mie Cangkir Pedas

    Nama Produk: Cup noodles

    Nutrisi: ndeleng paket

    Urip beting: 12 sasi

    Tanggal produksi: ndeleng paket

    Kasedhiya ing macem-macem roso

  • Mie Mie Goreng Instan Produsen OEM

    Mie Mie Goreng Instan Produsen OEM

    Mie Instan Cangkir

    * 3 menit mie tas mie instan.

    * Kue mie digawe saka gandum kualitas dhuwur lan pati tapioka, digoreng nganggo minyak sawit.
    * Kantong bumbu bisa arupa rasa daging sapi, rasa pitik, rasa udang lan rasa sayuran, utawa disesuaikan.

    * Mie sing enak, mie alus, sup rasane enak.
    * Paket bisa disesuaikan karo merek sampeyan.