LINGHANG FOOD (SHANDONG) CO., LTD

Mie Mie Goreng Instan Produsen OEM

Katrangan singkat:

Mie Instan Cangkir

* 3 menit mie tas mie instan.

* Kue mie digawe saka gandum kualitas dhuwur lan pati tapioka, digoreng nganggo minyak sawit.
* Kantong bumbu bisa arupa rasa daging sapi, rasa pitik, rasa udang lan rasa sayuran, utawa disesuaikan.

* Mie sing enak, mie alus, sup rasane enak.
* Paket bisa disesuaikan karo merek sampeyan.


Detail Produk

Tag produk

Acara video kita

Parameter produk

11
Tipe produk: Mie instan
Bahan: gandum, pati tapioka, lenga sawit, banyu, uyah lsp.
Fitur: Non-GMO
Roso: Daging sapi, pitik, udang lan sayuran utawa disesuaikan
Fitur: Masak cepet, sehat.
Bobot: 65g / 70g / 75g lsp.
urip beting: 12 wulan
Sertifikat: BRC, HACCP, IFS, ISO, BSCI, FDA, HALAL, RSPO
1792
1794

Pambuka produk

Gunakake glepung kualitas dhuwur kanggo ngasilake kue mie, sing digoreng nganggo minyak sawit rendah lemak sing diimpor saka Malaysia, sing sehat lan ramah lingkungan.Kue mie cangkir biasane 58g-82g, kanggo dipilih pelanggan.

Mie kita seger lan alus, rasane enak banget, sup saka macem-macem rasa cukup nutrisi, lan sayuran dehidrasi ditambahake supaya warnane luwih cerah lan rasane luwih enak.

Ana macem-macem rasa sing sampeyan pilih, kita duwe departemen R&D profesional kanggo ngembangake rasa anyar.Kayata Ayam, Daging Sapi, Sayuran, Udang, Kari, Kimchi Korea, Tom-Yum Lemon uga macem-macem rasa pedhes.

Kita profesional kanggo macem-macem rasa sing disesuaikan kaya rasa mie Nissan, rasa mie Samsung lan rasa liyane.

11024
1
2
5
11475
11

FAQ

Apa MOQ?

Biasane, MOQ produk kita yaiku 1x40'HQ.Ora ana rong rasa kanggo siji wadhah.

Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

We are 100% pabrik, dumunung ing kutha Weihai, Provinsi Shandong, departemen sales kita ing Shanghai.

Apa sampeyan bisa nampa OEM?

Ya, kita bisa nggawe rancangan desain kemasan lan merek sampeyan minangka syarat sampeyan.

Pira jinis produk?

Kita duwe mie tas, mie cangkir, mie mangkuk, nasi instan, bubur, MRE, lsp.Kanggo mie tas, kita duwe 40/65/70/80/85/90/100/110 g .Mie cangkir 65/70 g, mie mangkuk 75g kanggo pilihan sampeyan.

Apa sampel gratis kanggo kita?

Ya, kita nyedhiyakake sampel gratis, nanging perusahaan sampeyan kudu mbayar biaya Express.

Kepiye babagan garansi?

Kita yakin banget ing produk kita, lan kita ngemas kanthi apik, mula biasane sampeyan bakal nampa pesenan kanthi apik.Nanging amarga kiriman sing dawa bakal ana mie sing rusak banget.Sembarang masalah kualitas, kita bakal langsung ngatasi.

Pira dina kanggo pangiriman wiwit pesenan?

Biasane wektu pangiriman kita yaiku 30 dina (sawise dikonfirmasi rincian pengepakan).


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita