LINGHANG FOOD (SHANDONG) CO., LTD

Pabrik Mie Ramen Pabrik Mie Instan Rasa

Katrangan singkat:

Ngekspor menyang luwih saka 160 Negara

Nyedhiyakake layanan One-Stop Purchase Mie Instan

Pilihan Multi Jinis karo Mie Kantong Instan, Mie Cangkir, Mie Mangkuk, Ramen Korea

Prices Competitive kuwat lan layanan apik

Profesional & Cepet & Efisien ing Umpan Balik

Kita pabrik minangka supplier ndhuwur Mie Instan ing China, Pabrik kita bakal dadi PILIHAN sing bener !!!


Detail Produk

Tag produk

Acara video kita

Parameter produk

1
jeneng produk: Mie Instan Gaya produk: Cepet & Cepet
Jinis pangolahan: Minyak Goreng Formulir: Padat
warna: Normal Bahan utama: Tepung Gandum Kualitas Tinggi
Wektu masak: 3 Menit Rasa: Gamelan & Kenyal
Urip beting: 12 wulan Bobot: Sembarang bobot antarane 55g-140g
Panggonan Asal: Cina Fitur: Gampang Masak & Enak
Roso: Pitik, Daging Sapi, Sayuran, Seafood, utawa ngatur Paket: Tas Tunggal, Paket Keluarga
Merk: Ramen paling apik utawa Label Pribadi Ditampa Sertifikasi: BRC(GRADE A), HACCP FDA, HALAL, IFS, RSPO, BSCI
Bahan utama: Tepung Gandum, Kelapa Sawit, Garam,  Tanggal Pangiriman: 35 dina
3
4

Pambuka produk

Ora mung nyedhiyakake macem-macem rasa nanging uga jinis gaya kemasan kanggo pilihan sampeyan, ana uga nyedhiyakake OEM (kustomisasi)

Ana macem-macem jinis desain paket warna, adaptasi kanggo label pribadi;digunakake kanggo macem-macem gram, saka paket mie 60g-140g.Kue mie saka 55g-120g.

Amarga kita minangka pabrik kanthi departemen R&D profesional kanggo ngembangake rasa anyar.Rasa normal Ayam, Daging Sapi, Sayuran, Udang, Kari, Korea lan nyediakake layanan khusus miturut kabutuhan pelanggan.

5
6
Mie Ramen

FAQ

Apa MOQ?

Biasane, MOQ produk kita yaiku 1x40'HQ.Ora ana rong rasa kanggo siji wadhah.

Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

We are 100% pabrik, dumunung ing kutha Weihai, Provinsi Shandong, departemen sales kita ing Shanghai.

Apa sampeyan bisa nampa OEM?

Ya, kita bisa nggawe rancangan desain kemasan lan merek sampeyan minangka syarat sampeyan.

Pira jinis produk?

Kita duwe mie tas, mie cangkir, mie mangkuk, nasi instan, bubur, MRE, lsp.Kanggo mie tas, kita duwe 40/65/70/80/85/90/100/110 g .Mie cangkir 65/70 g, mie mangkuk 75g kanggo pilihan sampeyan.

Apa sampel gratis kanggo kita?

Ya, kita nyedhiyakake sampel gratis, nanging perusahaan sampeyan kudu mbayar biaya Express.

Kepiye babagan garansi?

Kita yakin banget ing produk kita, lan kita ngemas kanthi apik, mula biasane sampeyan bakal nampa pesenan kanthi apik.Nanging amarga kiriman sing dawa bakal ana mie sing rusak banget.Sembarang masalah kualitas, kita bakal langsung ngatasi.

Pira dina kanggo pangiriman wiwit pesenan?

Biasane wektu pangiriman kita yaiku 30 dina (sawise dikonfirmasi rincian pengepakan).

Profil Pabrik

13

Linghang Food (Shandong} Co., Ltd afiliasi karo Shanghai Linghang Group Co., Ltd, dumunung ing kutha ayu, Weihai, Shandong. Didegaké ing 2012, dijamin area 200 mu, lan nandur modhal 200 yuta yuan kanggo netepake. Kawasan Industri Pangan Linghang.

Linghang Food minangka produsen pertama ngekspor mie instan menyang Eropa ing Weihai, dianugerahi BRC, HACCP, HALAL lan sawetara sertifikat kualitas internasional liyane.Produk kasebut wis didol menyang Eropa, Amerika Utara, lsp luwih saka 160 negara lan wilayah.

2
3
4

Sertifikasi

Kita duwe sertifikat sing beda kayata BRC, HACCP, FDA, BSCI, IFS, RSPO, HALAL lan sertifikat paten liyane, kita duwe wewenang kanggo mlebu pasar Eropa lan nduweni kualifikasi kabeh supermarket.

Kita duwe laboratorium Mikrobiologi lan laboratorium fisik lan kimia dhewe.

We are 14 taun Alibaba supplier emas lan supplier ekspor profesional.

https://cobotvivers.en.alibaba.com/

33
22
Mie Ramen2

Packing & Pangiriman

Kita duwe luwih saka 5000 kothak meter gudang, kemasan khusus, pelanggan bisa nindakake paket OEM kanthi merek. Gunakake karton bergelombang sing berkualitas tinggi.Pangiriman lan pengiriman tepat wektu.

Packing & Pangiriman (3)
Packing & Pangiriman (2)
Packing & Pangiriman (1)

Kunjungan Pabrik Pelanggan

Kunjungan Pabrik Pelanggan1
Kunjungan Pabrik Pelanggan3
Kunjungan Pabrik Pelanggan2

Pameran Kita & Tim Kita

Kita melu ing Canton Fair luwih saka 12 taun, saben taun sampeyan bisa nemokake booth ing Canton Fair.Tim sales kita banget profesional lan layanan paling apik kanggo kabeh klien.

Kunjungan Pabrik Pelanggan

Tim staf pabrik kita, saben karyawan wis ngalami latihan sing ketat kanggo njamin produksi mie instan sing paling apik lan sehat.

111
222

Karyawan pabrik kita njaga kahanan kerja sing paling semangat saben dina, njamin koordinasi sing efisien ing macem-macem departemen kayata R&D, pengadaan, produksi, kontrol kualitas, keuangan, logistik, lsp.

Mitra Kita

Kita-Mitra3
Mitra Kita2

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita