LINGHANG FOOD (SHANDONG) CO., LTD

Sugeng rawuh ing LINGHANG FOOD

Minangka produsen mie instan terkemuka ing donya, kita nyedhiyakake produk sing paling apik.

KENAPA PILIH KAMI

Kita duwe tim R & D paling profesional lan departemen QC ing China.

  • Kita ngekspor menyang luwih saka 160 negara, utamane menyang Eropa, Amerika Utara / tengah / Amerika Selatan, Asia Tenggara, Timur Tengah lan negara-negara Pasifik Kidul.

    SALES PRODUK

    Kita ngekspor menyang luwih saka 160 negara, utamane menyang Eropa, Amerika Utara / tengah / Amerika Selatan, Asia Tenggara, Timur Tengah lan negara-negara Pasifik Kidul.

  • Pabrik kasebut nandur modal puluhan yuta dolar kanggo nginstal papat jalur produksi otomatis modern.Peralatan produksi otomatis ngasilake luwih saka 300000 produk saben 8 jam kerja.

    KEKUATAN KITA

    Pabrik kasebut nandur modal puluhan yuta dolar kanggo nginstal papat jalur produksi otomatis modern.Peralatan produksi otomatis ngasilake luwih saka 300000 produk saben 8 jam kerja.

  • Selaras karo prinsip nyedhiyakake layanan berkualitas tinggi, nindakake pakaryan sing apik, njupuk kualitas produk minangka urip, lan maksimalake kapentingan pelanggan minangka tujuane.

    Layanan Kita

    Selaras karo prinsip nyedhiyakake layanan berkualitas tinggi, nindakake pakaryan sing apik, njupuk kualitas produk minangka urip, lan maksimalake kapentingan pelanggan minangka tujuane.

Popular

Produk kita

Kita bisa ngatur rasa, ukuran kue lan kemasan mie instan miturut syarat pelanggan.

Wiwit 2016, dodolan mie taunan pabrik kita wis tekan luwih saka 180 yuta dolar AS, lan terus berkembang kanthi cepet ing taun-taun pungkasan.

sapa kita

Linghang food (Shandong) Co., Ltd. minangka subordinate saka Shanghai Linghang Group Co., Ltd. yaiku perusahaan klompok macem-macem nggabungake investasi luar negeri, infrastruktur luar negeri, pariwisata bisnis, perdagangan kargo massal, pangolahan pangan lan manufaktur lan perdagangan internasional.Perusahaan klompok menehi kaluwihan lan potensial gedhe ing tren pangembangan makro-ekonomi ing omah lan ing luar negeri, ngembangake pasar sing amba ing saindenging jagad.Iku tansah njaga momentum pembangunan sing apik, lan omzet mundhak kanthi tingkat luwih saka 35% saben taun.Linghang food (Shandong) Co., Ltd. dumunung ing Weihai City, Provinsi Shandong.Pabrik iki diadegaké ing taun 2012, jembaré 100.000 meter persegi.

  • Panganan Linghang
  • Linghang Group
  • mitra koperasi
  • mitra koperasi1
  • mitra koperasi2
  • mitra koperasi3
  • mitra koperasi5
  • mitra koperasi6