LINGHANG FOOD (SHANDONG) CO., LTD

Tas Mie

  • Pabrik pasokan OEM ODM mie instan paling enak

    Pabrik pasokan OEM ODM mie instan paling enak

    Pay manungsa waé: ndhukung OEM / label pribadi / ngatur

    Bobot net: 70 g/bag support ngatur

    Ciri: cilik (mie kenthel utawa mie tipis)

    Merk:Lodestar utawa Label pribadi

    Jenis Paket: Kantong plastik dikemas

    Lokasi pabrik: WeihaikuthaProvinsi Shandong China

    Kemasan mie instan: Ndhukung tas gedhe, tas tengah, tas cilik, paket kulawarga

    Urip beting: setahun

    Kondisi panyimpenan: suhu normal ing papan sing garing tanpa sinar srengenge langsung

  • 65g paket tas mie rasa daging sapi ramen instan karo layanan OEM

    65g paket tas mie rasa daging sapi ramen instan karo layanan OEM

    Pay manungsa waé: ndhukung OEM / label pribadi / ngatur

    Bobot net: 65g / bag support ngatur

    Ciri: cilik (mie kenthel utawa mie tipis)

    Merk: LH-POWER utawa Private label

    Jenis Paket: Kantong plastik dikemas

    Lokasi pabrik: kutha Weihai provinsi Shandong China

    Kemasan mie instan: Ndhukung tas gedhe, tas tengah, tas cilik, paket kulawarga

    Urip beting: setahun

    Kondisi panyimpenan: suhu normal ing papan sing garing tanpa sinar srengenge langsung

  • Pabrik mie instan pasokan 2x mie Korea ramen rasa ayam pedas

    Pabrik mie instan pasokan 2x mie Korea ramen rasa ayam pedas

    Merk: Pepper

    Provinsi: Shandong

    Jenis Paket: Tas

    Kemasan mie instan: Kantong

    Urip beting: 12 sasi

    Bobot net: 119g/bag

    Asal: China

    Kondisi panyimpenan: suhu normal

    Cara panyimpenan: mangga diselehake ing papan sing adhem lan garing supaya ora asor lan sinar srengenge langsung.

  • Mie korea mie ramen instant custom 3X ramen rasa ayam pedas

    Mie korea mie ramen instant custom 3X ramen rasa ayam pedas

    Bobot net: 140g/bag

    Karakteristik: ukuran gedhe

    Merk: Pepper

    Jenis paket: tas besar tas

    Lokasi pabrik: provinsi Shandong

    Kemasan mie instan: Kantong

    Urip beting: Setaun

    Asal: Provinsi Shandong China

    Kondisi panyimpenan: suhu normal ing papan sing garing

    Mangga mbayar manungsa waé kanggo kahanan panyimpenan: sijine ing panggonan kang kelangan lan garing supaya asor lan langsung suryo srengenge.

  • Mie Enak Jinis Anyar Kanthi Kuning Telur Asin

    Mie Enak Jinis Anyar Kanthi Kuning Telur Asin

    Ambune apik: seger lan mambu sing apik

    Pedhes: pedhes kanggo kauntungan

    Asin: rasa endhog asin

    Rasa: rempah-rempah alam

  • Produsen Mie Ramen Halal

    Produsen Mie Ramen Halal

    Brand: INDOMENA utawa ngatur

    Urip beting: 12 sasi

    Bahan utama: glepung gandum, minyak sawit olahan, pati, uyah sing bisa dipangan, lsp

    Cara panyimpenan: kudu diselehake ing panggonan sing garing, kelangan lan ora ana ambune kanggo nyegah sinar srengenge langsung ing suhu dhuwur

  • Paket Kustom Ramen Goreng Mie Instan Halal Sup Ayam

    Paket Kustom Ramen Goreng Mie Instan Halal Sup Ayam

    Pamit menyang tas saus tradisional lan tas bubuk, lan mung godhok sup saka pitik lawas

    Mellow lan wangi, kuwat lan elastis, super wareg

    Godhok alon-alon sup pitik pitik lawas, sing kenthel lan lembut, nggawe rasane luwih kuat lan enak

    Pilih pitik lawas luwih saka setahun minangka bahan mentah, masak alon-alon lan alon-alon nganti 6 jam, lan panganan sing enak ing bahan kasebut bakal leleh dadi sup, sing bakal dadi enak lan ora bisa dilalekake.

  • Private Label Dhukungan Mie Ayam Ramen Pedas Panas

    Private Label Dhukungan Mie Ayam Ramen Pedas Panas

    Ambune rada manis, pedhes lan enak, nggawa pengalaman panas lan pedhes, nggawe sampeyan luwih seneng

    Rasa asli tas bahan rahasia

    Pilih bahan mentah kanthi ketat

    Pedhes lan enak

    Mung bahan asli sing duwe rasa apik

  • Pabrik Mie Ramen Pabrik Mie Instan Rasa

    Pabrik Mie Ramen Pabrik Mie Instan Rasa

    Ngekspor menyang luwih saka 160 Negara

    Nyedhiyakake layanan One-Stop Purchase Mie Instan

    Pilihan Multi Jinis karo Mie Kantong Instan, Mie Cangkir, Mie Mangkuk, Ramen Korea

    Prices Competitive kuwat lan layanan apik

    Profesional & Cepet & Efisien ing Umpan Balik

    Kita pabrik minangka supplier ndhuwur Mie Instan ing China, Pabrik kita bakal dadi PILIHAN sing bener !!!

  • Mie Instan Goreng Pedas Paket Tas Rasa Sayuran Daging Sapi Mie Instan

    Mie Instan Goreng Pedas Paket Tas Rasa Sayuran Daging Sapi Mie Instan

    MIE INSTAN RAMEN

    Saben paket "All in one" ngemot mie ramen lan sup, nggawe gampang lan trep.Sup ora ngemot bumbu kimia lan digawe kanthi bahan sing paling apik.

    Jeneng produk: Best Ramen

    Rasa: Daging sapi panggang rasa: kue mie + Sachet ;

    Rasa sayuran: kue mie + Sachet;

    Rasa ayam: mie kue + sachet

    Kondisi panyimpenan: dilebokake alon-alon ing papan sing adhem lan garing, supaya ora asor lan sinar srengenge langsung

  • Produsen Grosir 85g Paket Tas Ramen Mie Instan

    Produsen Grosir 85g Paket Tas Ramen Mie Instan

    MIE INSTAN

    ● Ngekspor menyang luwih saka 150 Negara
    ● Nyedhiyani Mie Instan Siji-Stop
    ● Pilihan Multi Jinis karo Mie Kantong Instan, Mie Cangkir, Mie Mangkuk, Ramen Korea
    ● Mie Sedap & Rasa Luar Biasa, Rasane Sedap Ramen Merk Korea
    ● Sertifikat FDA/ IFS/ BSCI/ BRC/ HALAL/ RSPO
    ● Price Competitive kuwat
    ● Profesional & Cepet & Efisien ing Umpan Balik

    We LINGHANG FOOD iku Top 3 pabrikan supplier mie instan ing China, LINGHANG FOOD bakal dadi PILIHAN sing tepat!!!