LINGHANG FOOD (SHANDONG) CO., LTD

Linghang Food (Shandong) Co., Ltd. Melu Online Canton Fair 2021

Amarga wabah sing abot ing China, luwih akeh pelanggan asing ora bisa teka ing China kanggo melu pameran China.Kita uga ora bisa menyang Guangzhou kanggo nyiyapake pameran offline.Wiwit taun iki, kita wis ngatur siaran langsung online saka Canton Fair, sing nggawa lalu lintas pelanggan luwih akeh kanggo njaga pesenan anyar saben taun.

Kabar Pangan Linghang 11424
Kabar Pangan Linghang 11848

Kita uga ngajak kanca-kanca manca kanggo melu ing ruang siaran langsung kanggo nuduhake perasaan kita kanthi ngicipi mie instan, supaya pelanggan ing luar negeri sing ora bisa teka ing Canton Fair bisa ngrasakake rasa mangan minangka wong manca.

Kinerja dheweke wis menang akeh pelanggan review online lan kekarepan kanggo tuku.Kita nerangake siji-siji lan njaluk ninggalake informasi kontak, lan kontak sawise siaran langsung sabanjure.

Sakabèhé, Canton Fair online iki ora akeh wong, nanging wis nggawe wiwitan sing apik kanggo mode siaran langsung anyar kanggo pisanan.

Kita tanggung jawab kanggo nerangake, ngenalake saben produk siji-siji, lan nampilake kabeh proses produksi pabrik kita, video promosi kualifikasi pabrik, lan liya-liyane.Akeh pelanggan sing mampir kanggo nonton siaran langsung.

Kabar Pangan Linghang 111247
Kabar Pangan Linghang 111638

Ing wektu sing padha, kita uga duwe kolega kanggo nuduhake produk kita ing wangun dialog, lan kanggo nindakake pitakonan pelanggan babagan produk kita ing wangun siji pitakonan lan siji jawaban.Supaya pelanggan bisa ngrasakake produk kita, kita uga masak mie khusus lan ngrasakake., ngedika bab raos dhewe lan dianjurake kanggo pelanggan kang mie cocog negara kang.

Akhire, Canton Fair online iki pisanan wiwit kita melu ing Canton Fair, lan iku uga sing wis disiapake kanggo paling dawa ing tataran awal, amarga kabeh pangolahan, peralatan lan efek pengalaman pisanan.Sakabèhé, amarga pengaruh epidemi makutha anyar, jumlah pelanggan luwih cilik, lan amarga iki pisanan, prabédan wektu lan efek pengalaman kabeh kena pengaruh.Aku kudu ujar manawa Pameran Kanton online iki isih ora duwe pelanggan kaya pameran offline.Nanging ana uga sawetara pelanggan lawas sing teka ing kamar urip lan sesambungan karo kita.

Ing mangsa ngarep, kita isih ngarep-arep supaya bisa nerusake obrolan langsung karo para pelanggan lan entuk pesenan kanthi cepet amarga ana wabah kasebut.


Wektu kirim: Feb-16-2022