LINGHANG FOOD (SHANDONG) CO., LTD

Linghang Tanzania diundang kanggo melu ing Pameran Impor Internasional kaping 4 ing 2021

Ing Expo Impor Internasional kaping 4 sing bubar rampung ing taun 2021, Linghang Tanzania, perusahaan sing diadegake dening Linghang Group ing Tanzania, diundang maneh kanggo melu ing pameran impor iki minangka wakil saka Badan Promosi Perdagangan Tanzania.Rong booth disiyapake ing pameran kasebut, ing area pameran panganan lan produk pertanian lan area perdagangan layanan.Kedhele, kacang, wijen, jambu mete, kopi, anggur abang, rempah-rempah, woh-wohan garing, kerajinan tangan, lan liya-liyane dipamerake ing area pameran panganan lan produk pertanian Balai 1;Proyek Sabuk lan Dalan: Pusat Perdagangan lan Logistik Afrika Timur.

Ing dina pisanan pameran kasebut, duta besar Tanzania kanggo China, Mbelwa Kairuki, nindakake perjalanan khusus saka Beijing menyang Shanghai kanggo mriksa stan lan menehi dhukungan kerja.

Kabar Pangan Linghang 10717
Kabar Pangan Linghang 10906

Ing dina sing padha, Yan Jianbo, Wakil Sekretaris Komite Partai Kota Weihai lan Walikota, lan Qiao Jun, Direktur Biro Perdagangan Weihai, khusus ngatur tur kanggo ngunjungi bilik Linghang Tanzania Co., Ltd. Ms. Wang Xiangyun , Ketua Grup, ngenalake anggur lan kopi Tanzanian sing diimpor dening Grup menyang para pimpinan., kacang mete, kedele, kacang, lan produk pertanian lan sampingan liyane sing wis disetujoni kanggo impor.Lan nggawe laporan babagan kemajuan proyek klompok ing Tanzania: Pusat Perdagangan lan Logistik Afrika Timur, uga pusat pameran ing luar negeri lan gudang ing luar negeri.

Sui Tongpeng, wakil sekretaris Komite Distrik Wendeng lan kepala distrik, Wang Liang, kepala Departemen Kerja Front Bersatu distrik, lan Liang Xiangdong, direktur biro perdagangan distrik, uga ngunjungi booth kasebut.Ketua Wang Xiangyun lan manajer umum Liu Youzhi ngenalake kemajuan proyek grup ing Tanzania kanthi rinci marang para pimpinan sing teka., kahanan bisnis impor lan ekspor, lan rencana pangembangan sabanjure.

Qu Mingxia, peneliti tingkat katelu saka Weihai Municipal Bureau of Commerce, ngunjungi booth kasebut, takon babagan kemajuan proyek perusahaan kanthi rinci, lan menehi pandhuan khusus.

Kabar Pangan Linghang 102018
Kabar Pangan Linghang 101551
Kabar Pangan Linghang 102205

Sajrone expo 5 dina, Liu Youzhi, general manager saka Linghang Group, mimpin tim kanggo nandatangani total 19,5 yuta dolar AS pesenan tuku maksud karo sawetara peserta pameran, nandhani kesimpulan sukses kanggo pameran.


Wektu kirim: Feb-16-2022